Referenties


Hieronder vindt u enkele projecten ontwikkeld door VdPSolutions.


Nele-Joachim.be

Het koppel dat gaat trouwen woont voor een tijdje in het buitenland en koos voor een website als hulpmiddel bij de organisatie rond hun trouw.

Qua uiterlijk is de website een verlengde van hun uitnodigingen. Het biedt ook aan de genodigden de mogelijkheid om te bevestigen voor receptie of avondfeest en om extra informatie te geven. Het koppel zelf kan dan, na correct in te loggen, een overzicht opvragen van de bevestigingen.
Pedicureborsbeek.be

Pedicureborsbeek is een privé praktijk te Borsbeek waar medische voetverzorging wordt aangeboden.

Er wordt gekozen voor een serene website met kleuren en afbeeldingen die door de klant zijn gekozen. Om een globale achtergrond doorheen heel de site te creëren, is er gewerkt met transparantie op de pagina's. Ook deze klant koos ervoor om met het CMS systeem te werken zodat er zelf aanpassingen kunnen gemaakt worden.
Mpmteam.be

Mpmteam is een multi-disciplinair centrum in Deurne. Er werken 2 huisartsen nauw samen met paramedici onder 1 dak. Hierdoor kan je er terecht voor allerhande medische problemen.

De website biedt een goed overzicht op de verschillende diensten en werknemers. Je kan er tevens extra informatie bekijken in de vorm van pdf documenten. Er mocht zeker wat kleur in de site zitten en het logo moest mee in de header verwerkt worden. De site bevat een CMS systeem zodat de gebruikers zelf aanpassingen kunnen doorvoeren.


ZvcJogaBonito.be

zvc Joga Bonito is een nieuwe zaalvoetbalploeg in het Antwerpse.

De website bevat een CMS systeem zodat de gebruikers, na het correct inloggen, zelf aanpassingen kunnen doorvoeren. De rangschikkingstabel wordt eveneens automatisch geupdate na het ingeven van wedstrijduitslagen. De officiële kleuren van de ploeg zijn zwart/wit en dit werd ook in de site verwerkt zonder er een saai geheel van te maken.
Nivo1.be

Nivo1 is een jong architectenbureau gevestigd op het hippe Zuid in Antwerpen.

Nivo 1 wou een strakke website waar het typische groen van het logo subtiel aan bod komt. We hebben ook een 'fotomodule' klaar om te implementeren wanneer het past voor de mensen van Nivo1. Deze implementatie zal wat later op het jaar gebeuren en dit zonder meerprijs!
Groenwoud.be

Groenwoud is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in tuinaanleg en tuinonderhoud. Ook voor het geven van advies of tekenen van plannen, kan u beroep doen op Groenwoud.

De website bevat alle relevante info over Groenwoud. Tevens moest vooral de naam, Groenwoud, weerspiegeld worden in de website. Hiervoor hebben we gekozen voor verschillende groentinten met een duidelijke banner.
Optiekjeurissen.be

Optiek Jeurissen is een gekende optieker
gevestigd in Kapellen.

De website moest voornamelijk gebouwd zijn met dezelfde lijnen zoals op de zustersite 'lensweb.be'. Naast een klassieke voorstelling van het team en de winkel, moest het logo samen met de typische bordeaux kleur geïntegreerd worden. De belangrijkste gegevens zoals het adres, openingsuren en telefoonnummer moesten ook altijd zichtbaar zijn.
MJT.be

Het Mortsels Jeugdtoneel is een begrip in de stad Mortsel. Het brengt al jaren de beste jeugdvoorstellingen voor jong en oud.

Het MJT wou een website met een hoger 'Ketnet' gehalte. Daarom hebben we gewerkt met duidelijke iconen in het menu en oranjetinten. Tevens is er een online reservatiemodule voorzien en een contactformulier. Ook de integratie van pdf documenten is voorzien voor de kleurwedstrijd.